“2020 рік – складний, але визначний рік для мережі ВЦ “Алден-Вет” – Інтерв’ю з генеральним директором

У нашому інтерв’ю Тищенко Денис Геннадійович, генеральний директор мережі ВЦ “Алден-Вет”, підбив підсумки 2020 року, розповів про успіхи клінік і випробування під час COVID-19. 

Назвіть головні досягнення мережі ВЦ “Алден-Вет” за цей рік.

Нашим одним з найважливіших досягнень 2020 року вважаю вдале примноження нашого колективу. Ми змогли провести навчання лікарів, наш персонал виріс як фізично, так і професійно. Переважна більшість ветеринарів встигла пройти курси поглибленого навчання, вебінарів та лекцій. Деякі з наших лікарів стали лекторами, самі навчають, з чим я їх і вітаю.

Наступний успіх – посилена боротьба з епідемією коронавірусу та повна модернізація клінік. Ми створили належні умови, щоб наш колектив захистився від хвороби. І попри кризу оновили наше обладнання, зробили його більш сучасним. Це все дозволило нам як і раніше залишатись лідерами своєї галузі.

Яке саме обладнання пройшло модернізацію?

Перезапустили систему комп’ютерної томографії, МРТ та рентгенографії, тепер там краща візуалізація. Відкрили ендоскопічні відділення на вул. Героїв Дніпра, 18 та вул. Ахматової, 16а. Оновили парк УЗД. 

Розкажіть про плани компанії на наступний 2021 рік.

Наступного року ми відкриємо відділення нефрології зі штучною ниркою, а також патологоморфологічне відділення. Окрім того, плануємо підсилення роботи відділу стоматології: вже замовили все необхідне, в тому числі обладнання.

У запуску цих відділів будуть брати участь нові спеціалісти чи вже є необхідні кадри?

Наші спеціалісти вже проходять навчання, ми їх розвиваємо.

Маючи можливість повернутися на рік назад, що б Ви порадили собі, як генеральному директору мережі ВЦ, на цей рік?

Коли ми святкували минулий новорічний корпоратив, ніхто не міг припустити що відбудеться з народом та бізнесом в цілому. Ми, звісно, робили помилки, адже до пандемії ніхто не готувався, але команда гідно пережила цей рік. Те, що наші клініки не закривалися жодного дня, говорить про те, що ми успішно впоралися з усіма викликами епідемії. Тому нічого кращого я не міг би побажати своєму колективу, і ми плануємо працювати так і надалі.

Які головні переваги ВЦ “Алден-Вет” серед конкурентів на ринку?

Ми завжди зрощували свої кадри ще з моменту закінчення інституту. В нас сильна освітня база. Найважливіший принцип, якого дотримуються всі лікарі клініки – доказова ветеринарія. Усі діагнози  та лікування базуються на протоколах сучасної ветеринарії.

Яким чином розвиваються лікарі мережі?

Не дивлячись на неможливість відвідувати освітні заходи, як українські, так і європейські, ми все одно навчаємо свою команду. 

Завдяки великому проекту школи Optimeal ми продовжуємо слухати сучасних лікарів, які є лідерами в конкретних галузях. Усі спеціалісти проходять навчання, а ми їх в цьому підтримуємо.

Влітку компанії виповнилося 20 років, як пройшов ювілей?

Це велика дата для нас, але, на жаль, у зв’язку з карантином захід ми відклали до кращої епідеміологічної ситуації. 

Говорячи вже про коронавірус, з якими труднощами зіткнулися лікарі під час карантину? Як ці проблеми вирішувалися?

Найбільша складність – неприйняття клієнтами масочного режиму, але ми намагалися домовитися з ними, адже не обслуговували власників тварин, які приходили до нас без масок.

Не дивлячись на обмеження пересування, клініки продовжували працювати в звичному режимі, лікарі були завжди на роботі. Ми покривали витрати на таксі, та всі лікарні були забезпечені масками і дезінфікуючими засобами.

Чи оголилися слабкі місця ветеринарних центрів під час карантину?

Завдяки карантину ми повністю оновили систему дезінфекції в клініках.

Які головні цінності сформувалися за цей рік в компанії?

Проблеми, які були в усій країні, виявили бажання наших лікарів працювати, їхню жертовність і сильну команду, яка, не дивлячись ні на що, продовжувала лікувати тварин та не ховалася через хворобу. Наша команда, яка успішно пережила цей рік, є однією з найсильніших по ветеринарії в Україні зараз.

Ваші побажання клієнтам на наступний 2021 рік?

Оскільки я лікар за покликанням, бажаю здоров’я вам, вашим родинам і улюбленцям. Обов’язково допомагайте своїм близьким, особливо в такий складний час. Щодо домашніх вихованців: не забувайте про профілактику, адже інші хвороби залишились і їх треба лікувати. А ми вам в цьому допоможемо. 

Також цікаво
Груминг: хобби, которое переросло в профессию. Интервью грумеров-стилистов Сети ВЦ “Алден-Вет”
Груминг: хобби, которое переросло в профессию. Интервью грумеров-стилистов Сети ВЦ “Алден-Вет”

Мы договорились о встрече с грумерами Еленой Шиманской и Сергеем Ященко на четверг в 10 утра, но уже и в это время к ним были записаны клиенты. Поэтому, они отвечали на наши вопросы и параллельно творили красоту над йоркширским терьером – Клёпой и Ризеншнауцером – Мальвиной. – Сергей, Елена! Груминг – изначально это было хобби? […]

Читати далі >>
БОЙКО ПАВЕЛ: «Хирург – это врач, знающий своих пациентов изнутри» (интервью)
БОЙКО ПАВЕЛ: «Хирург – это врач, знающий своих пациентов изнутри» (интервью)

В середине августа 2017 года, к коллективу Сети ВЦ «Алден-Вет» присоединился замечательный доктор, хирург по призванию, знакомство с которым привнесло в жизнь и работу  одной из клиник ВЦ «Алден- Вет», которая расположена по адресу: ул. Малиновского, 34, много нового и интересного. Его подход к лечению и диагностике несколько отличался от наших стандартов. Но… Как известно: […]

Читати далі >>
“УЗИ не роскошь, а способ выявить, например, онкозаболевание у животного на ранней стадии” – Н. П. Нагорняк,  врач УЗИ
“УЗИ не роскошь, а способ выявить, например, онкозаболевание у животного на ранней стадии” – Н. П. Нагорняк,  врач УЗИ

Сколько лет в профессии, почему именно УЗ-диагностикой заинтересовались? Закончила обучение в 1997 году и сначала работала, как врач общей практики. А выбор УЗИ – это вроде как счастливая случайность. В 2003 году работала в государственной ветеринарной клинике Соломенского района Киева, заведующий купил УЗИ-аппарат и сказал, что мне придется работать на нем. Дал время научиться. Я […]

Читати далі >>
Три вопроса к врачу
Три вопроса к врачу

Друзья! Мы водим новую рубрику “Три вопроса к врачу”, в которой врачи сети клиник “Алден-Вет” будут отвечать на самые часто задаваемые вопросы, касающиеся их специализации. Владельцы животных очень часто интересуются вопросами, связанными с гельминтами: как проводить профилактику питомцев от глистов, в каких случаях ее необходимо проводить, что делать, если животное подцепило паразитов.  На вопросы отвечает врач-паразитолог клиники «Алден-Вет», […]

Читати далі >>
Підписка на новини

Підпишіться на наші новини та отримуйте першими наші спеціальні пропозиції, знижки та новини

Запис на прийом
X
Отзыв
X
Пошук
X